Vertegenwoordigers van OII Europe en ILGA-Europe op bezoek bij de Raad van Europa.

Beeld: iStock.com/CircleEyes

Route­beschrijving (Openbaar Vervoer)

Het kantoor van Stichting NNID, Nederlandse organisatie voor seksediversiteit, is uitstekend bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer.

Hou er rekening mee dat bij het dichtbij gelegen station Nijmegen Dukenburg geen vaste taxistandplaats is. Taxibedrijven in de buurt die je kunt bellen, zijn de Dukenburgse Taxicentrale DTC (024-8454020) of de Nijmeegse Taxicentrale (024-3771111). Wel is er een vaste taxistandplaats bij het NS-station Nijmegen Centraal. Een taxi vanaf het Nijmegen Centraal Station kost ongeveer 20 euro.

Schapen op de Staddijk – In de zomer lopen op de Staddijk en in het aangrenzende Stadspark Staddijk schapen om het gras kort te houden. Beeld: Miriam van der Have

Schapen op de Staddijk – In de zomer lopen op de Staddijk en in het aangrenzende Stadspark Staddijk schapen om het gras kort te houden. Beeld: Miriam van der Have

Routebeschrijving auto: Voor wie liever met de auto reist, is een aparte routebeschrijving beschikbaar. NNID is uitstekend te bereiken via de A73, de A50, de A12 en de A15.

OV Reisplanner

Op de website www.9292ov.nl kan je uitgebreide informatie vinden over het reizen per openbaar vervoer. Je kunt op die site gratis je route plannen. Voor onderweg bestaat de speciaal voor mobiele telefoons ontworpen website mobiel.9292ov.nl. Informatie kan je ook opvragen bij het informatienummer 0900-9292 (70 eurocent per minuut).

Vanaf Nijmegen Centraal of Nijmegen Dukenburg

Zowel vanaf Station Nijmegen Centraal als het dichterbij gelegen station Nijmegen Dukenburg (Brabantse poort) kies je Breng Bus 331, richting Nijmegen Weezenhof (het is aan te raden te checken of deze informatie nog correct is op 9292.nl). Vanaf de halte Meijhorst Sporthal is het ongeveer 600 meter lopen naar NNID. In Meijhorst 29ste straat kan je via een voetgangerspad doorsteken naar een kleine brug, waarna je linksaf de Staddijk op loopt. Na 35 meter zie je rechts het clubhuis van rugbyclub The Wasps en nog eens 100 meter verder ben je aangekomen bij NNID.

Route vanaf bushalte Sporthal Meijhorst

Om te noteren…

Adres: NNID, Nederlandse organisatie voor seksediversiteit, Staddijk 91, 6537 TW Nijmegen

Contactpersoon bij NNID: Als je nog vragen hebt, kan je contact opnemen met Saskia de Jong: 024-3430000 of info@nnid.nl.